Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Ortaokulu
Belevi Mh. Vatan Cd. Dr. Tahsin KAYAYURT Sk. No 41 35920 Selçuk/İZMİR

VİZYON

Kültürlü, bilimi ve bilgiyi kullanabilen, sosyal, Türk Milli Eğitim Temel Kanunu’nda belirtilen amaçlara ulaşmış, çağdaş ve Atatürk İlke ve Devrimleri’ni özümsemiş insan yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili,becerikli,özgüvenli olmaları, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, liderlik özelliklerinin yanı sıra,iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, düşünsel,duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.

BAŞARILAR

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı: Bir öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesine, 4 öğrencimizde spor lisesine yerleşmiştir.Kros müsabakalarında okulumuz yıldız erkeklerde il birincisi, yıldız kızlarda il dördüncü olmuştur. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı: İki öğrencimiz Fen Lisesine, 1 öğrencimizde spor lisesine yerleşmiştir. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı: Bir öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesine yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :Tam Gün

Tam Gün

İlçe merkezine uzaklık 12km olup il merkezine uzaklık ise yaklaşık 55 km.´dir.

Belde.

Futsal Turnavaları, Kros Yarışmaları, Voleybol vb.

2022 TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI

Diğer Hususlar

Okulumuzda Halk Eğitimi Merkezi tarafından öğrencilerimize yönelik Halk Oyunları ve Müzik(Enstürüman) kursları açılmışır.